Autor Cultura
29 octubre 2014 a 12:00

Presentació de la novel•la ‘Conspiración Tokaji. La Analista Digital’

9 Flares 9 Flares ×

Una analista digital contra una conspiració internacional

Pere Visa i Maribel Morales, autors de Conspiración Tokaji // Imatge cedida per Maribel Morales

Pere Visa i Maribel Morales, autors de Conspiración Tokaji // Imatge cedida per Maribel Morales

El proper dimarts, 4 de novembre, a les 19.00h es presentarà el llibre Conspiración Tokaji. La Analista Digital, de Ediciones Atlantis. La presentació tindrà lloc al Corte Inglés del Portal de l’Àngel de Barcelona, a la secció d’Àmbit Cultural.

En aquesta novel·la, els protagonistes són els professionals del màrqueting digital i les noves professions d’economia digital. El llibre va més enllà del clàssic thriller, i en ell, analistes digitals, community managers, especialistes en SEO, SEM i màrqueting online, entre d’altres professionals del món digital, es troben immersos, sense voler en tot un seguit d’esdeveniments del món digital que s’entremesclen, a més, amb el luxe, la bona vida, l’enologia… tot això, en un entorn d’investigacions policials internacionals, simbologia i misteri.

Maribel Morales i Pere Visa són els autors d’aquesta trepidant obra, en què la protagonista, Alejandra Mirandés, una jove doctorada en enginyeria informàtica i analista digital, posa a prova els seus coneixements per lluitar davant d’un enemic sense rostre.

En la presentació es podrà conversar amb els autors sobre les aventures d’aquesta analista digital, que acaba lluitant contra una conspiració internacional, amb presència de les aplicacions mòbils (APP), eines de mediació online, Big Data o la gamificació.

Sobre Conspiración Tokaji. La Analista Digital, l’editor J.D. Álvarez n’ha dit que és “el llibre més innovador de la nova era digital”, mentre que Antoni Batista, periodista i Doctor en Ciències de la Comunicació i Musicòleg opina que “Diu Nietzsche que l’home “va començar a parlar” quan ja se sabia totes les paraules. Maribel Morales i Pere Visa han començat a escriure quan ja havien vist totes les seves pel·lícules. I fan literatura, una literatura 3.0 en la qual els signes de puntuació es regeixen per les exigències del guió. Per tal que, si ells escriuen el què han vist, vostès vegin el què llegeixen”.

Aquesta novel·la, com no podria ser d’altra manera, compta amb un seguit de canals oficials: una pàgina web, un compte de Facebook, un perfil de Twitter i un de Google+ i un canal de Youtube.

Els autors

Maribel Morales és llicenciada en Enginyeria Informàtica, i especialitzada en Enginyeria del Software i Direcció de Sistemes de Telecomunicació. Actualment és directora de OJD Interactiva, on duu a la pràctica la seva passió des de fa més de 20 anys: analítica digital, màrqueting online i auditoria analítica. Ha escrit diversos llibres tècnics relacionats amb l’analítica web, i en els darrers anys ha estat docent de diverses universitats i escoles de negocis, on compagina la formació amb la investigació en l’àrea del Big Data, les noves tecnologies i l’estudi de noves professions digitals, com el Data Scientist.

Per la seva banda, Pere Visa és Economista, gastrònom i gourmet; amateur i comerciant de vins – i molt especialment de xampany –, una tasca a la qual s’ha dedicat en els darrers 25 anys. Va ser nominat Cofrade “maitre” de la Confrerie Saint Etienne a l’Alsàcia, i és membre dels Chevaliers du Tastevin a Borgonya. Amant de la bona cuina, i coneixedor de la bona taula, ha col·laborat amb diverses guies gastronòmiques; i com a bon comunicador, ha estat conferenciant i presentador de vins per tot el territori nacional.

El llibre Conspiración Tokaji. La Analista Digital es pot trobar a El Corte Inglés, així com a les plataformes Casadelibro i Amazon.

9 Flares Twitter 7 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 9 Flares ×