Autor Política
24 octubre 2014 a 16:30

Sant Celoni renova els convenis amb Càritas i la Creu Roja

0 Flares 0 Flares ×

L’objectiu és seguir cooperant en tasques comunitàries

Signatura conveni amb Caritas i Creu Roja // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Celoni

Signatura conveni amb Caritas i Creu Roja // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Celoni

L’Ajuntament de Sant Celoni ha decidit renovar els convenis de col·laboració amb Càritas i Creu Roja. D’aquesta manera, l’Ajuntament busca cooperar en tasques comunitàries mitjançant les dues associacions. L’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, va explicar la importància del “suport incondicional del municipi a les entitats socials que treballen per les persones” durant l’acte de signatura.

L’Ajuntament també ha concretat l’aportació municipal per a cada associació. La Creu Roja rebrà 43.463 euros per realitzar accions principalment en els àmbits de serveis socials, serveis de salut i serveis d’aliments. En aquests serveis es contemplen el voluntariat, l’acompanyament de persones, els serveis preventius d’ambulàncies per cobrir emergències, el programa de formació adreçat al personal de l’Ajuntament i el lliurament d’aliments, entre d’altres. Càritas rebrà un total de 15.500 euros, que aniran destinats al Servei d’Aliments.

Per assegurar el correcte desenvolupament dels plans establerts, cada conveni compta amb un sistema de seguiment periòdic, amb representants de cada entitat i de l’Ajuntament.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×