Autor Atletisme
4 novembre 2014 a 17:00

La 17a Marxa de Canovelles, tot un èxit

2 Flares 2 Flares ×

Hi van assistir 810 persones inscrites

La 17a edició de la Marxa de Canovelles va ser un èxit.// Imatge cedida per l'Ajuntament de Canovlles

La 17a edició de la Marxa de Canovelles va ser un èxit.// Imatge cedida per l’Ajuntament de Canovlles

La 17a edició de la Marxa de Canovelles, celebrada el passat 2 de novembre pel Club d’Atletisme de la ciutat i per l’Ajuntament, va ser tot un èxit d’assistència. Un total de 810 inscrits van participar en l’activitat. I és que el baix preu de la inscripció, de només cinc euros, va ser un gran al·licient per participar-hi. S’hi van veure assistents de molts pobles, com Granollers, Les Franqueses, Barcelona, Parets, Mataró o Lliçà d’Amunt, entre molts d’altres.

La caminada va començar, com ja és tradicional, a les 9 del matí al bosc de Ca la Tona amb el tret de sortida de l’alcalde, Josep Orive. La marxa tenia dos recorreguts diferents, un de 10 quilòmetres i un altre de 15, i tres punts d’avituallaments amb aigua i fruits secs.

A l’arribada, els participants van rebre un entrepà de botifarra amb un refresc i van participar en el sorteig de 300 articles esportius. Els atletes del Club Atletisme Canovelles, que van estar entre els primers classificats, van ser els participants més destacats. També cal fer menció als joves membres del club, de només vuit anys, Iker Prados i Pol Guillén, que van acabar la cursa de 14 km en només 1 hora i 36 minuts.

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×