Autor Societat
12 desembre 2014 a 11:30

El maquinista ferit en el descarrilament del tren a La Garriga evoluciona favorablement

0 Flares 0 Flares ×

Renfe agraeix la col·laboració dels viatgers

El tren descarrilat // Imatge dels Bombers de la Generalitat de Catalunya

El tren descarrilat // Imatge dels Bombers de la Generalitat de Catalunya

El maquinista que va quedar ferit el dimarts en el tren que va descarrilar entre Figaró i La Garriga, en xocar frontalment contra un arbre de grans dimensions (veure notícia), i que es troba ingressat a l’Hospital de Granollers, evoluciona favorablement. El maquinista va ser atès en el punt de l’accident pel Servei d’Emergències Mèdiques, i posteriorment va ser traslladat a l’hospital amb l’ajuda dels Bombers.

Aquest matí l’ha anat a visitar el president de Renfe, Pablo Vázquez, i s’ha posat a disposició de la família per tal de prestar tota l’ajuda possible.

Renfe ha volgut agrair especialment la col·laboració dels viatgers que en un primer moment van atendre el conductor, una tasca fonamental en matèria de primers auxilis i d’acompanyament fins que va arribar l’equip del SEM.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×