Autor Cinema, teatre i televisió
12 desembre 2014 a 18:00

I feel good

0 Flares 0 Flares ×
I feel good

I feel good

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el biopic de James Brown amb I feel good, una comèdia sobre un vell cascarrabies amb St. Vincent, un film sobre l’efecte d’Internet en la societat actual amb Hombres, Mujeres & ninos. I l’adaptació cinematogràfica de la novel·la de August Strindberg amb La señorita Julia

 

I FEEL GOOD

DRAMA. Dirigida per: Tate Taylor. Repartiment: Chadwick Boseman, David Andrew Nash, Nelsan Ellis, Viola Davis

Basada en l’extraordinària trajectòria del padrí del soul, la pel·lícula s’endinsa sense temor en la música, la vida i els estats d’ànim de James Brown, guiant al públic en un viatge des de la dura infància del cantant fins que es converteix en una de les figures més influents del segle XX.


ST. VINCENT

COMEDIA. Dirigida per: Theodore Melfi. Repartiment: Bill Murray, Melissa McCarthy, Naomi Watts, Chris O’Dowd, Katharina Damm

Un vell cascarrabies exerceix una benèfica influència sobre un noi de dotze anys, la mare dels quals, que és soltera i treballa, li confia la seva educació.


HOMBRES, MUJERES &NIÑOS

DRAMA. Dirigida per: Jason Reitman. Repartiment: CAdam Sandler Jennifer Garner, Rosemarie DeWitt, Emma Thompson

Es tracta d’una història que investiga l’efecte d’internet sobre un grup d’estudiants de secundària i també sobre els seus pares. Mostra com aquest invent ha canviat la forma de relacionar-se de la gent. Pornografia, blogs i xarxes socials seran al mateix temps vàlvula de fuita i causa de conflicte dins de la família.


LA SEÑORITA JULIA

DRAMA. Dirigida per: Liv Ullmann. Repartiment: Jessica Chastain, Colin Farrell, Samantha Morton.

Adaptació del clàssic teatral d’August Strindberg. Explica la història de la filla d’un ric terratinent que sedueix al seu criat durant la nit de Sant Joan.

Cristina Nocete

@crisnocete

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×