Autor Societat
24 desembre 2014 a 17:00

La ventada de desembre obliga a Martorelles a talar alguns arbres

0 Flares 0 Flares ×

El vent va arribar a registrar ratxes de fins a 130 km/h

martorelles arbres

Moment de la retirada dels pins al parc de Can Sunyer // Imatge cedida per l’Ajuntament de Martorelles

La ventada del passat 9 de desembre que va registrar ratxes de fins a 130 km/h al municipi de Martorelles va provocar, entre altres destrosses, la caiguda d’un pi a la muntanyeta del Parc de Can Sunyer. Donat que ja a l’octubre de 2012 va caure un pi a la mateixa muntanyeta, l’Ajuntament va demanar a un expert un peritatge dels pins de la zona que va donar com a resultat que la plantació havia estat mal feta ja que s’havia enterrat massa el coll dels pins.

Per prevenir futurs incidents, tenint en compte que aquests pins es troben a tocar d’un parc infantil i a la zona de pas de l’escola Les Pruneres, l’Ajuntament va decidir talar dos pins més que es trobaven inclinats.

A Martorelles, les fortes ventades d’aquets desembre també van fer caure un pi al Parc Catalunya, dos oms a l’avinguda d’en Piera que van obligar a tallar el trànsit, una acàcia al carrer Alzinar, un hibicus al carrer Nou, una troana del carrer de Can Terrós i un xiprer en una propietat privada del carrer de Barcelona que va obligar als Serveis Municipals a avisar els Bombers.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×