Autor Societat
24 desembre 2014 a 15:00

L’Ajuntament de Granollers aconsegueix el Segell Infoparticipa

0 Flares 0 Flares ×

Aquest reconeixement reconeix les bones pràctiques dels webs dels ajuntaments

L'Ajuntament de Granollers aconsegueix el Segell Infoparticipa

L’Ajuntament de Granollers aconsegueix el Segell Infoparticipa // Imatge cedida per l’Ajuntament de Granollers

El passat dilluns al vespre Carme Garrido, regidora de Societat del Coneixement va recollir en nom de l’Ajuntament de Granollers el Segell Infoparticipa 2014 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local.

L’acte de lliurament dels premis va ser presidida per la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, pel rector de la Universitat Autònoma de Barcelona Ferran Sancho i per la directora del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, Amparo Moreno.

Aquest certificat, atorgat pel Laboratori de Comunicació Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona, reconeix les bones pràctiques dels webs d’alguns ajuntaments de Catalunya.

L’any passat, l’Ajuntament de Granollers va rebre una distinció que aquest any s’ha convertit en un segell que acredita el compliment del 97% dels 41 indicadors que s’utilitzen per avaluar la informació dels webs. Els indicadors estan elaborats en forma de preguntes i responen a quatre qüestions imprescindibles: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, quina informació proporcionen sobre la gestió i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×