Autor Societat
12 desembre 2014 a 15:00

Les biblioteques col•laboren amb La Marató de TV3

0 Flares 0 Flares ×

Realitzen diverses activitats per recaptar fons

La Marató de TV3 d'enguany es centra en la investigació científica de les malalties del cor

La Marató de TV3 d’enguany es centra en la investigació científica de les malalties del cor // Imatge del web de La Marató de TV3

Gairebé una vintena de biblioteques municipals de la Xarxa de Biblioteques Municipal de la Diputació de Barcelona, organitzen aquests dies diverses activitats per tal de divulgar i recaptar fons per a La Marató d’enguany. Una edició que se centra en la investigació científica de les malalties del cor, i que es celebrarà el proper diumenge 14 de desembre.

Entre les diverses activitats, destaquen les presentacions del llibre de La Marató, “Malalties del cor”, amb la presència d’algun dels autors. El llibre presenta un recull de narracions i dibuixos de reconeguts escriptors i il·lustradors que han cedit les seves obres per tal de conscienciar la societat sobre les malalties del cor. Des que va sortir a la venda, ja s’ha situat en la segona posició del rànquing dels llibres més venuts de no-ficció en català.

Les biblioteques també han organitzat vendes solidàries de llibres, conferències o espectacles. Per a més detalls, al web de la Xarxa de Biblioteques Municipals Solidària s’hi pot trobar la llista d’activitats solidàries de totes les biblioteques d’arreu de Catalunya.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×