Autor Societat
24 desembre 2014 a 14:00

L’oficina de La Caixa de Martorelles dóna joguines al municipi

0 Flares 0 Flares ×

El lot, valorat en 2.000 euros, està destinat a les famílies necessitades

Donació de joguines de La Caixa a Martorelles

Donació de joguines de La Caixa a Martorelles // Imatge cedida per l’Ajuntament de Martorelles

L’oficina de La Caixa de Martorelles ha lliurat a l’Ajuntament de la vila un lot de joguines. L’alcalde de Martorelles, Romuald Velasco, i la regidora de Benestar social, Margarita Casanovas, van ser els encarregats de rebre aquesta donació de mans del director de l’oficina. El lot de joguines està valorat en 2.000 euros i compta amb joguines de tot tipus i per a totes les edats.

Aquesta donació està destinada a 60 famílies amb necessitats econòmiques del municipi. L’àrea de Benestar social serà la que s’encarregui de repartir aquestes joguines a aquells infants del municipi les famílies dels quals comptin amb pocs recursos.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×