Autor Societat
2 gener 2015 a 14:00

La cavalcada de reis d’Orient a Sant Fost de Campsentelles

0 Flares 0 Flares ×

S’iniciarà a les 18:00 h a la plaça Esbert

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient saludant als nenes i nenes

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient saludant als nenes i nenes // Imatge del web santfost.cat

El pròxim dilluns 5 de gener, la localitat de Sant Fost de Campsentelles celebrarà la clàssica cavalcada de reis pels carrers del poble. La cavalcada s’iniciarà a les 18:00 h a la plaça Esbert. Enguany, ses majestats vénen acompanyats de l’Emissari Reial que, des de les alçades màgiques de la cavalcada, obrirà la rua de Sant Fost amb ses majestats els reis d’Orient.

La cavalcada seguirà el següent recorregut:  c/ Sant Antoni, c/ Sant Eduard, plaça del Pi, c/ Roser, c/ Riera Sunyer, av. Emili Monturiol, av. Catalunya (Can Corominas), av. Sant Jeroni, av. Catalunya, ctra. B500, passa per davant de la Plaça de la Vila (però no s’atura), continua fins avinguda Mauri, c/ Amics, c/ del Xops, av. Aragó, av. Mauri i av. Prat de la Riba.

A les 19.30 h està prevista l’arribada i parada a la Plaça de la Vila. L’Emissari Reial llegirà el missatge de ses majestats i, amb gran cerimonial, rebrà les claus de Sant Fost. Seguidament els tres Rreis atendran tots els nens i nenes que els vulguin donar la seva carta. Per amenitzar l’espera a la Plaça de la Vila, de 18.00 h a 19.30 h, hi haurà un karaoke de Nadal, organitzat per l’Associació d’Amics de Ràdio Sant Fost.

El Patge del Xumet també serà a la plaça per recollir dels menuts “més valents” el xumet que ja no necessiten. La col·laboració desinteressada de les entitats i veïns, fan del 5 de gener una nit màgica.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×