Autor Motor
25 gener 2015 a 17:00

S’apropen 14 dies per gaudir de la Formula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya

5 Flares 5 Flares ×

El 19 de febrer comencen els Formula One Test Days

formula 1

Els aficionats podran gaudir de 14 dies de Formula 1 // Imatge cedida pel Circuit Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya serà el traçat amb més dies de Formula 1 al món aquest any amb un total de 14 jornades, si contem els vuit dies de pretemporada, del 19 al 22 de febrer i del 26 de febrer a l’1 de març, els quatre dies del Gran Premi que es disputarà del 8 al 10 de maig i que inclou la visita al pit-lane del dijous previ, i els dos dies de test posteriors al Gran Premi que es celebraran el 12 i 13 de maig.

Es podrà accedir a tota aquesta borratxera de Fórmula 1 amb la mateixa entrada del Gran Premi de Fórmula 1. Els abonats socis i els oficials del Circuit, així com els menors de 12 anys, també tenen accés gratuït als 14 dies de Formula 1. Les entrades per anar al Gran Premi del mes de maig es poden adquirir amb el 10% de descompte fins el proper 27 de febrer, al web del Circuit i a les taquilles els dies del test.

Si per altre banda lo que es vol és assistir a alguna de les jornades dels Formula One Test Days també es pot fer a través de la web i a les taquilles el mateix dia dels entrenaments. El preu és de 15 euros per dia pels accessos en dijous o divendres, i de 20 euros per dia pels accessos en dissabte o diumenge.

Un altre atractiu pels aficionats al món de la Formula 1, com ja és habitual, serà la possibilitat durant els dies d’entrenaments de realitzar una visita guiada per les instal·lacions amb un recorregut que inclou la sala de brífing, el podi, la sala de premsa, direcció de cursa, la zona de boxs, el pàdoc i una volta pels vials de servei en vehicle, a més de poder seguir des de les tribunes l’activitat a la pista. El pack de visita guiada i entrada d’un dia pels Formula One Test Days té un preu de 70 euros, 50 euros per Abonats Socis i Oficials del Circuit, sent gratuïta per als menors de 5 anys.

5 Flares Twitter 1 Facebook 4 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×