Autor Societat
11 març 2015 a 16:30

Les Franqueses tindrà un enllaç entre la Ronda Nord i el polígon del sector V

0 Flares 0 Flares ×

La Generalitat està redactant el projecte constructiu

Pla general de construcció del sector V

Pla general de construcció del sector V // Imatge cedida per l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès

La Generalitat de Catalunya es troba redactant el projecte constructiu de l’enllaç entre la Ronda Nord i el polígon del sector V de les Franqueses del Vallès. Ricard Font, secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, va fer arribar un escrit a l’Ajuntament de la ciutat el passat 23 de febrer anunciant la redacció del projecte.

El consistori franquesí havia demanat reiteradament la construcció d’aquest enllaç, ja que era un dels pròposits que es van signar en el conveni que van subscriure les dues administracions l’any 2006. El Pla General d’Ordenació Urbana de les Franqueses, aprovat el 2009, ja preveu un accés just després del pont de la via del tren.

L’Ajuntament de les Franqueses espera que les obres d’aquest enllaç es puguin fer aviat, ja que són molt necessàries per al desenvolupament econòmic del sector i perquè amb aquest accés, els camions que operen al polígon deixaran de passar per la zona urbana de Can Calet.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×