Autor Societat
12 abril 2015 a 13:38

Cinc intoxicats per monòxid de carboni

0 Flares 0 Flares ×

Anit en una casa de les Franqueses del Vallès

Bombers de la Generalitat

Bombers de la Generalitat // Foto: Mercè Folch

Els Bombers de la Generalitat varen rebre avís a les 22.46 hores . i va mobilitzar 2 dotacions dels Bombers per una suposada acumulació de monòxid de carboni en una casa de l’Avinguda de l’Ajuntament, 47

En arribar, personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ja estava atenent als 5 afectats (3 hores i 2 dones) d’una mateixa família que varen resultar intoxicades per inhalació.  Posteriorment varen ser duts a l’Hospital de Granollers

La intervenció dels Bombers va consistir a ventilar tota la casa i a desconnectar tots els aparells que funcionaven amb gas: la caldera, la calefacció, els fogons i el forn i no varen marxar fins que les mesures d’acumulació de CO varen ser negatives; als volts de les 00.30h

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×