Autor Societat
27 maig 2015 a 11:30

9 persones intoxicades per inhalació de fum en un incendi a Granollers

0 Flares 0 Flares ×

S’hi van desplaçar 8 dotacions de bombers i 4 del SEM

 

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir en l’incendi d’un habitatge que va quedar totalment destruït. L’incendi es va produir al voltant de les 14.30h en un pis a l’avinguda Joan Prim 202, de Granollers i segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques, un total de 9 persones van haver de ser ateses amb símptomes d’intoxicació per inhalació de fum. Quatre van ser traslladades a l‘Hospital de Granollers i les restants 5 van ser donades d’alta in situ.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar 8 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, i 4 unitats del SEM. Els Bombers van aconseguit controlar l’incendi a les 14.58 hores

 El foc va cremar totalment el 2-2ª d’aquest bloc, que consta de planta baixa més 5 plantes (4 pisos per planta). Les flames van afectar també el replà del segon pis, així com les portes dels altres 3 habitatges que hi ha i l’accés a l’ascensor. La instal·lació elèctrica i la de l’aigua també van quedar força malmeses. Els Bombers van recomanar el reallotjament temporal dels veïns després de comprovar els desperfectes ocasionats.

Alguns veïns van restar confinats als balcons de les seves cases mentre que uns altres havien pogut sortir de l’edifici abans de l’arribada dels Bombers. També van sortir al carrer els veïns del bloc del costat, el 204, que poc després van poder tornar, ja que les seves llars no en van resultar afectades.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×