Autor Societat
3 agost 2015 a 14:00

Detenen un home que duia sis quilos de marihuana al maleter

9 Flares 9 Flares ×

Va intentar esquivar dues vegades als agents

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

Imatge d’arxiu dels Mossos d’Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) adscrits a la Divisió de Transport amb la col·laboració d’una patrulla de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Celoni van detenir, el passat dijous, un home de 25 anys, veí d’Almeria i de nacionalitat espanyola per un delicte contra la salut publica.

Els fets van tenir lloc en una àrea de servei situada en punt quilomètric 117 de l’autopista AP-7, quan al voltant de les 13h agents de la UOM realitzaven tasques de seguretat i prevenció de delictes a l’autopista van observar un vehicle que havia accedit a l’àrea fent moviments i canvis de velocitat estranys. El conductor del vehicle va mostrar en tot moment una actitud molt nerviosa mentre parlava per telèfon i controlava constantment l’entorn.

Davant aquesta sospitosa actitud els agents van iniciar el seu seguiment fins arribar a l’alçada del punt quilomètric 100, on van indicar al cotxe que s’aturés. Tot i les dues  maniobres esquives amb la intenció de marxar del lloc que va realitzar el conductor, finalment el vehicle va ser aturat, i en el seu escorcoll els agents van localitzar en el maleter una caixa amb sis quilos de marihuana amagat.

Divendres passat el detingut a qui no li constaven antecedents, va passar a disposició judicial.

9 Flares Twitter 0 Facebook 9 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 9 Flares ×