Autor Societat
21 agost 2015 a 18:00

PIMEC s’afegeix a la iniciativa 12×12

0 Flares 0 Flares ×

L’objectiu fomentar la digitalització de les pimes catalanes

TIC // Imatge cedida per PIMEC

TIC // Imatge cedida per PIMEC

PIMEC s’afegeix al 12×12, la iniciativa conjunta de Tertúlia Digital i el Pla i digital de la Generalitat de Catalunya que té per objectiu aconseguir que les petites i mitjanes empreses catalanes millorin la seva competitivitat a través de l’adequada implementació i l’ús intel·ligent de les TIC. Això ha estat possible gràcies a la signatura de l’acord per part del director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, el director del Departament de Solucions TIC de PIMEC, Andreu Bru, i el fundador i CEO de Tertúlia Digital, Tomàs Cascante.

El 12×12 organitza un Congrés anual, al desembre, que des de la seva primera edició el 2014 pretén esdevenir la Festa de Cap d’Any de les TIC a Catalunya. A més, promou tres esdeveniments presencials d’intercanvi de coneixement inetworking, un cada estació de l’any, i el seu Consell Assessor es reuneix mes a mes per analitzar l’evolució del sector i determinar quin ha estat el tema TIC més rellevant del mes en curs.

L’objectiu del 12×12 és doble: primer, recaptar i difondre informació sobre l’impacte de les TIC en els àmbits de la ciutadania, les empreses i les institucions i posar-la a disposició i debat del sector TIC; i segon, fomentar la digitalització de les empreses dels sectors tradicionals i, en general, fomentar el coneixement i la utilització de les TIC en els sectors de població més exclosos.

Al congrés de desembre d’aquest any, el 12×12 atorgarà un premi a les 4 dones més destacades en 4 especialitats TIC amb l’objectiu de fomentar les vocacions tecnològiques entre un col·lectiu de gran potencialitat, el de les dones, que actualment té molt poca presència al sector.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×