Autor Societat
4 novembre 2015 a 19:00

Ha mort en una col·lisió de trànsit el ex-alcalde de Sant Antoni, Esteve Mas

0 Flares 0 Flares ×

Al punt quilomètric 54 de la C-35 a Santa Maria de Palautordera

Equip del parc de Granollers realitzant la maniobra complexa en el X Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico a Bilbao

Equip del parc de Granollers realitzant la maniobra complexa en el X Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico a Bilbao // Imatge cedida per Bombers de la Generalitat

 Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 11.18 h que per causes que encara s’estan investigant, un camió i dos turismes s’han vist implicats en un xoc. A conseqüència del qual, el conductor d’un dels turismes, Esteve Mas, ha mort i la passatgera davantera del mateix vehicle ha resultat ferida menys greu i ha estat evacuada a l’Hospital de Granollers. El conductor del vehicle pesant i els dos ocupants de l’altre turisme han resultat ferits lleus i han estat traslladats a l’Hospital de Sant Celoni.

Arran del sinistre s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del  Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A conseqüència del sinistre, la via s’ha hagut de tallar en tots dos sentits de la marxa si bé s’han realitzat desviaments per un polígon industrial. A les 12.30 h s’ha pogut habilitar pas alternatiu i la circulació ha quedat normalitzada a les 14.30 h.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×