Autor Cultura
15 desembre 2015 a 13:00

El TAG celebra el Nadal amb In Crescendo i l’Orquestra de Cambra de Granollers

0 Flares 0 Flares ×

Una unió màgica en un concert irrepetible

El TAG celebra el Nadal amb In Crescendo i l’Orquestra de Cambra de Granollers // Imatge cedida pel Teatre Auditori de Granollers

El TAG celebra el Nadal amb In Crescendo i l’Orquestra de Cambra de Granollers // Imatge cedida pel Teatre Auditori de Granollers

Dissabte 19 de desembre, a les 21 h Diumenge 20 de desembre, a les 19 h Sala Gran – Teatre Auditori de Granollers

 

Orquestra de Cambra de Granollers

Corrado Bolsi, director

 

In Crescendo: Paula Aparicio, Elena Oliver, Samantha López, Anna Pérez, Elsa Hackett, Queralt Barbany, Laia Martínez, Miquel Fernández, Julen Gerrikabeitia, Inés Martí de Veses, Maria Rosa Rodríguez i Arnau Oliver. Lluís Pérez Cansell, director

Duració: 1.30 h

Espectacle ofert en llengua de signes.

Una unió màgica en un concert irrepetible

Encara queden algunes entrades disponibles pel concert de dissabte i les entrades per assistir al concert de diumenge ja estan exhaurides

In Crescendo i l’OCGr s’uneixen aquest Nadal per oferir un concert únic on es combinaran els grans èxits del grup vocal, amb nous arranjaments per a orquestra de cambra, i nou  repertori  que inclourà estàndards de tots els temps i cançons nadalenques.

Amb aquest concert, el grup In Crescendo posa punt i final a la seva primera etapa i dóna el tret de sortida a nous projectes carregats de sorpreses. Després d’un any ben intens com a guanyadors de la 2a Temporada de l’Oh Happy Day (TV3), acaben el 2015 de la millor manera posible, amb dos concerts extraordinaris acompanyats de l’Orquestra de Cambra de Granollers: dissabte 19 i diumenge 20 de desembre.

El grup vocal oferirà un nou espectacle que, mitjançant una original posada en escena,  unirà cançons arranjades especialment per a l’ocasió per Lluís Pérez‐Cansell, director musical d’In Crescendo. Sumant músics i cantants, més de 35 artistes pujaran a l’escenari del Teatre Auditori de Granollers per oferir un concert que viatjarà entre nadales tradicionals de la terra, temes de musicals de Brodway, cançons d’autor, hits mundials dels darrers 30 anys i alguna que altre peça clàssica.

Així mateix, el grup també interpretarà alguns dels seus èxits referents del pas pel concurs televisiu, en aquest cas reversionats i ‘vestits de gala’ per a ser acompanyats per l’Orquestra de Cambra de Granollers. El concert oferirà, doncs, més de vint cançons, entre elles Santa Nit, Jingle Bells, Ave Verum (Mozart), Circle Of Life, Imagine, Chandelier, Fields Of Gold, Hallelujah, País Petit i You’ll Be In MyHeart.

Orquestra de Cambra de Granollers

L’OCGr neix a Granollers l’any 1992, estretament vinculada amb les institucions culturals de la ciutat i sota l’impuls de Carles Riera, director del Conservatori  de  Música  Josep  Maria Ruera de Granollers. Des del 2002, l’OCGr és orquestra resident al Teatre Auditori de Granollers, on cada temporada presenta una programació estable de concerts. Des de la seva creació i fins al  2012, Francesc Guillén ha estat el director titular i artístic de l’orquestra. Actualment Corrado Bolsi n’és el director artístic.

Amb una clara voluntat divulgadora i fins i tot transgressora, l’orquestra presenta sovint propostes pensades i dirigides a nous públics, amb la col∙laboració d’actors i directors escènics, en espectacles teatrals, de circ, titelles o fusions de música rock. Entre aquests companys de viatge trobem: Pep Bou, Marta Carrasco, Marcel Gros, Jordi Bosch, Pepa Plana, Daniel Anglès i Òscar Molina, Alfred Rodríguez Picó. En aquesta mateixa línia, també s’ha de destacar les propostes que l’OCGr fa regularment per a públics familiars.

In Crescendo

In Crescendo és un grup vocal format per 13 joves d’entre 16 i 24 anys nascut al juny de 2014.Al mateix any participa a la segona edició del concurs televisiu Oh Happy Day!, del qual en va resultar el guanyador. Tots ells han experimentat una vida carregada de vivències i dedicació cap a la  música. El fet d’haver format part d’altres projectes corals, i comptant la gran majoria amb una formació acadèmica, ha fet que només restés l’atzar per unir‐los i definir‐se com el que ara són, una suma d’il∙lusió, iniciativa, naturalitat i professionalitat. Guiats per un esperit de superació excepcional, es defineixen a través d’un repertori modern i innovador, arranjaments únics i especials, posades en escena enèrgiques, delicades i carregades d’emoció. El seu repertori és variat i els agraden els reptes. Tenen una formació coral més aviat clàssica però gaudeixen arranjant i interpretant cançons modernes, portant‐les al seu terreny. Busquen la innovació i la creativitat. Art en estat pur!

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×