Autor Societat
5 gener 2016 a 21:55

Dues víctimes mortals i tres ferits en un incendi a un local de Granollers

0 Flares 0 Flares ×

Al número 51 del camí vell de Canovelles

Bombers de la Generalitat

Bombers de la Generalitat // Foto: Mercè Folch

Aquesta tarda, per causes que en aquests moments es desconeixen, s’ha produït un incendi a un local que es troba als baixos d’un edifici de dues plantes situat al  número 51 del camí vell de Canovelles . L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 18.11 hores, ha cremat amb molta intensitat, afectant totalment el local situat als baixos . Els pisos superiors, únicament han resultat afectats pel fum i no hi ha hagut danys estructurals.

 En el moment de l’incendi, hi havia tres persones a l’interior d’aquest local. Dues d’elles, una dona de 75 anys i la seva filla, han perdut la vida. Mentre que l’home, de 76 anys, ha patit cremades greus i ha estat evacuat amb l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de la Vall d’Hebron. A la resta de pisos superiors no hi havia ningú.

 A més, dos Bombers de la Generalitat han resultat també afectats per inhalació de fum. Un d’ells ha estat donat d’alta in situ, i l’altre ha estat evacuat amb l’ambulància del SEM a l’hospital de Granollers.

 En les tasques d’extinció d’aquest incendi encara treballen sis dotacions dels Bombers de la Generalitat tot i que al voltant de les 18.33 hores han pogut donar  l’incendi en fase de control a hores d’ara, ja totalment apagat, estan acabant de revisar per començar a retirar efectius.

 També s’han desplaçat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra fins al lloc de l’incendi, que s’han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials per a l’aixecament dels cossos de les víctimes. Així com quatre ambulàncies del SEM i efectius de la Policia Local per efectuar tasques d’ordenació del trànsit

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×