Autor Societat
21 febrer 2016 a 13:00

Incendi d’habitatge a Mollet del Vallès

5 Flares 5 Flares ×

10 intoxicats lleus

Bombers de la Generalitat

Bombers de la Generalitat // Foto: Mercè Folch

Els Bombers  han treballat aquesta passada matinada en un incendi que ha destruït totalment un pis de la primera planta del bloc ubicat al carrer Lluís Duran, 94 de Mollet del Vallès.
 L’edifici, de 4 plantes, ha quedat totalment precintat després de l’incendi, ja que el foc ha malmès les instal·lacions de tots els serveis bàsics; aigua, llum i gas.
L’avís de l’incendi ha entrat a les 04.14 hores i els Bombers hi han destinat 11 dotacions terrestres. Com a mesura preventiva, i mentre es feien les tasques d’extinció, ha calgut evacuar 15 veïns del bloc, mentre 6 persones més quedaven confinades a les seves cases.
L’incendi, que ha quedat totalment extingit mitja hora després, ha destruït totalment el pis afectat i les flames han malmès les instal·lacions de tots els serveis bàsics de l’edifici al seu pas pel celobert. A més, l’alta temperatura ha fet petar els vidres de les finestres de molts dels pisos de l’edifici, de manera que el fum ha entrat en uns quants habitatges.
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), hi ha enviat 5 unitats que han atès in situ 10 persones i, finalment, n’ha acabat evacuant 7 a l’Hospital de Mollet del Vallès, amb intoxicació lleu per inhalació de fum, mentre que les altres 3 han signat l’alta voluntària al mateix lloc dels fets.
Donat que el bloc ha quedat sense gas, aigua i llum, ha calgut evacuar tot l’edifici, després que els Bombers hagin ajudat els veïns a agafar pertinències bàsiques per poder passar la resta de la nit fora de casa. En l’edifici hi ha un total de 16 habitatges (4 pisos per cadascuna de les 4 plantes que té). De moment, es desconeixen les causes de l’incendi.
5 Flares Twitter 0 Facebook 5 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×