Autor Economia
4 gener 2017 a 18:00

CaixaBank col·loca 1.500 milions d’euros en cèdules hipotecàries a 10 anys

0 Flares 0 Flares ×

Tenia una demanda superior a 2.400 milions

CaixaBank impulsa les energies renobables

CaixaBank

CaixaBank, el grup financer líder a Espanya, ha tancat la primera emissió institucional de l’any realitzada per un emissor espanyol, amb la col·locació de cèdules hipotecàries a 10 anys, per import de 1.500 milions d’euros i amb una demanda superior als 2.400 milions. El cupó s’ha fixat a l’1,25%.

L’èxit de l’emissió es reflecteix en l’import (1.500 milions d’euros), termini de l’emissió (10 anys) que permet allargar el perfil de venciments de l’entitat, i preu, que s’ha fixat en 60 punts bàsics sobre el midswap, l’índex de referència per aquestes emissions.

Aquesta nova emissió reforça els actius líquids d’alta qualitat de CaixaBank que, a 30 de setembre, assolien els 52.553 milions de euros, amb un Liquidity Coverage Ratio (LCR) del 174%, molt per sobre del mínim requerit del 80% per 2017.

Demanda internacional

CaixaBank, entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, ha aprofitat les bones condicions del mercat per realitzar aquesta emissió i demostra la confiança i la posada en valor de les fortaleses de l’entitat per part dels inversors, així com de la qualitat creditícia que recolza aquest tipus d’emissions.

L’emissió comptarà amb la qualificació Aa2, A+ i AAH per part de les agències Moody’s, Standard & Poor’s i DBRS, respectivament.

Aquesta emissió ha obtingut una excel·lent resposta per part dels inversors institucionals, amb més de 100 ordres. A més, destaca, concretament, l’interès per part d’inversors internacionals, el que torna a posar de relleu l’interès per les emissions de CaixaBank als mercats internacionals.

Primera emissió de l’any

Els bancs col·locadors d’aquesta nova emissió han estat Barclays, BNP Paribas, CaixaBank, Crédit Agricole i UniCredit.

El 2016, CaixaBank ja va realitzar una emissió de cèdules hipotecàries per 1.500 milions d’euros a set anys, amb una demanda superior als 2.500 milions d’euros.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×