Autor Societat
17 juliol 2017 a 10:00

Diàlegs sobre la Renda Garantida de Ciutadania

0 Flares 0 Flares ×

La consellera Bassa la explicarà a diversos agents socials i econòmics

Dolors Bassa. consellera

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, explicarà la Renda Garantida de Ciutadania a diversos agents socials i econòmics. Concretament, aquesta setmana  ho farà al Col·legi de Treballadors/es Socials de Catalunya, al Col·legi de Periodistes de Catalunya i a PIMEC. L’acompanyarà la sociòloga i professora de la Universitat de Girona, Cristina Sánchez.
Dies després de la seva aprovació per unanimitat al Parlament de Catalunya, Bassa explicarà el que presenta com “un nou dret social que conquerim gràcies a un acord de país, el primer dret de l’etapa post crisi. És un canvi de paradigma que ataca a les desigualtats, fent que totes aquelles persones que són vulnerables puguin ser actives a la societat i vinculat a un acompanyament per a la inserció social i laboral, perquè el treball és la primera política social”.
Dilluns, el diàleg ‘Un nou dret social per un nou país’ es farà amb el Col·legi de Treballadors/es Socials de Catalunya (Sala Cotxeres del Palau Robert – passeig de Gràcia, 107) a les 6 de la tarda.
Dimarts, al Col·legi de Periodistes de Catalunya (rambla Catalunya, 10), també a les 6 de la tarda.
Dijous, a la seu de PIMEC (carrer Viladomat, 174), a dos quarts de cinc de la tarda.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×