Autor Societat
15 juliol 2017 a 18:00

L’Asociación Española para la Gerencia de los Centros Urbanos (AGECU) ha premiat a ESCODI

0 Flares 0 Flares ×

escodi amadeu aguado premi agecu

AGECU ha atorgat el Premi Iniciativa d’Impuls a la professionalització del comerç urbà a ESCODI, escola universitària de comerç, per ser una referència a nivell educatiu per al sector comercial ja que és la primera i única escola universitària i de negocis especialitzada en comerç, distribució i retail.

Els premis AGECU es lliuren bianualment a aquelles entitats i/o persones que han promogut o impulsat alguna actuació o programa dirigit a la millora del coneixement, competitivitat empresarial i innovació del comerç urbà. Altres premiats d’aquesta 8a edició són: BID Neuer Wall d’Hamburg, l’Ajuntament de Pontevedra, l’Institut del Paisatge Urbà de Barcelona, Girona Centre Eix Comercial i el Mercat de Tapinería de València.

ESCODI, l’escola universitària de comerç que ha tingut més de 25.000 alumnes des de l’any 2000, imparteix formació universitària i formació per als comerciants i professionals del retail. ESCODI va impulsar la primera carrera universitària especialitzada en retail a Espanya i, com a escola adscrita a la Universitat de Barcelona, imparteix el Grau en Gestió d’empreses en Comerç i Distribució.

Al moment de recollir el premi, Núria Beltran, directora gerent de ESCODI, ha agraït aquesta distinció «com a reconeixement a la contribució de ESCODI a un canvi cultural del sector comerç davant la formació, i de la pròpia societat davant aquest sector que és font d’oportunitats per als joves preparats. ESCODI va néixer per incrementar la capacitat tècnica i d’innovació del sector i una vegada consolidat el grau universitari, té ara un nou repte en la recerca aplicada al retail.»

El tinent d’alcalde i regidor d’universitats i comerç de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado, ha acompanyat a Núria Beltran en qualitat de membre del patronat d’ESCODI.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×