Autor Societat
17 desembre 2017 a 10:00

Les Voltes Solidàries al Circuit han recaptat 5.890 euros per La Marató de TV3

0 Flares 0 Flares ×

Es van celebrar per desè any consecutiu

circuit marató voles solidaries

La solidaritat s’ha endut la victòria al Circuit de Barcelona-Catalunya. Les Voltes Solidàries, activitat que s’emmarca en els actes de La Marató de TV3, es van celebrar per desè any consecutiu el passat diumenge 3 de desembre al traçat del Circuit català. El balanç va ser de prop de 200 vehicles i un total de 5.890 euros recaptats, uns beneficis que aniran destinats íntegrament al programa solidari que impulsa TV3-Televisió de Catalunya, enguany dedicat a les malalties infeccioses, i que té lloc avui diumenge 17 de desembre.

L’activitat donà l’oportunitat de rodar per la pista amb cotxe o moto particular. Els aficionats van fer dues voltes al traçat del Circuit guiats per un cotxe de seguretat a una velocitat màxima de 50 km/h pel traçat Gran Premi (de 4.655 metres), repartits en nou tandes que van tenir lloc durant la tarda.

A més de les Voltes Solidàries, el Circuit de Barcelona-Catalunya també va ser escenari d’una rodada de l’Associació La Motorada, que a la vegada també van organitzar una xerrada sobre la seguretat vial pel col·lectiu motociclista amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra. L’ambient familiar i festiu present al Circuit va comptar amb altres accions solidàries; com ara els 10km RACC, curses d’atletisme de 10 km, 5 km i curses infantils; per a que tots els públics poguessin col·laborar de formes diverses amb La Marató de TV3.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×