Autor Articles i estudis
21 agost 2018 a 18:00

Dubtes

0 Flares 0 Flares ×
juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

juan juncosa AMIC//Foto: Juan Juncosa

Dubtes, vacil·lacions, titubejos. Normalment aquesta indecisió passa quan hem de fer algun tipus d’elecció i ens sembla prou important com per aturar-nos a pensar com ha de ser. En aquest precís instant comencem a donar voltes i voltes al cap sobre què fer. Com més sentim que ens juguem en la decisió, més segurs volem estar de prendre la millor opció. Potser ens pugui ajudar a fer un recorregut concret una sèrie de preguntes. Quant de temps tinc per decidir? Què puc perdre? Què puc guanyar? A més també ens pot ajudar la nostra intuïció que és molt diferent del que desitgem. El que volem és evidentment allò que volem i la nostra intuïció és la que sense poder donar una explicació 100% científica ens adverteix d’un perill o ens llança cap a una nova aventura. És difícil saber quan aquesta intuïció és tal, o és la por el que ens parla, o per contra el nostre desig. Segurament no hi ha una fórmula infal·lible per prendre decisions quan ens enfrontem a un dubte. Després de fer-se totes les preguntes esmentades i mirar totes les possibilitats, escoltar els nostres desitjos i intuïcions i sense oblidar que tot això ha de tenir un temps assignat prendrem la decisió que creurem més adequada. Si puc assegurar alguna cosa. Independentment de l’elecció feta i el seu resultat un opta a base al que sap en aquest moment. Sentir-se feliç.

Per: juanjuncosa.com / AMIC

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×