Autor Política
29 Setembre 2014 a 17:00

140 persones a la 2ª trobada anual d’ICV a Granollers

Construir una alternativa municipal forta i per garantir la consulta el 9N

ICV Granollers

Foto cedida per ICV Granollers

ICV de Granollers ha cel·lebrat avui el dinar d’inici de curs polític amb 140 militants i simpatitzants. Aquesta segona trobada ha vist modificat el seu programa per causa de la pluja, però s’ha cel·lebrat la part política i el dinar a l’interior de la seu d’ICV Granollers a la Plaça de les Arts.

 Durant la trobada s’ha realitzat una recollida d’aliments, en la que els assistents han portat menjar que serà lliurat a l’entitat “El Xiprer”.

 El coordinador local i Portaveu a l’Ajuntament, Josep Casasnovas, ha estat recolzat pel Secretari General d’ICV, Josep Vendrell, i pel Coordinador de la formació al Vallès, Jordi Manils.

 Vendrell s’ha adreçat als assistents, demanant-los que facin extensiu a Granollers el compromís ferm d’ICV amb la cel·lebració de la consulta el proper 9N i ha anunciat que aquest dilluns el Consell Nacional del partit aprovarà el mecanisme democràtic intern per a que el partit prengui un posicionament de cara a la consulta.

 Per la seva banda, Casasnovas ha fet un repàs a l’acció desenvolupada pel seu grup a l’Ajuntament, i ha explicat algunes de les propostes més destacades que han dut a terme. El Pacte de Ciutat contra la crisi, el pla d’actuacions en matèria d’habitatge i contra els desnonaments, l’ampliació de plans d’ocupació, la lluita contra la pobresa energètica, els carrils bici, la tarifació social o la lluita contra la contaminació a la ciutat han estat algunes de les propostes més aplaudides pels presents.

 Els dos dirigents han assegurat que treballen per a construir una candidatura forta, que acumuli diferents sensibilitats de l’esquerra transformadora de Granollers per a esdevenir una “alternativa real” que projecti una proposta de canvi profund i durador en el sistema sociopolític actual.

 També s’han referit a la necessitat de comptar, de forma prioritària, amb una coalició ICV-EUiA forta i cohesionada, per a tenir unes bases sòlides sobre les que articular noves aliances i sumes, i s’han mostrat convençuts que tindran un paper molt més determinant al proper consistori.

Switch to mobile version