Autor Entitats
27 Setembre 2014 a 18:00

Mossos d’Esquadra presenta el calendari solidari de 2015

Està dedicat a les persones amb Alzheimer

Portada del calendari dels Mossos d'Esquadra 2015

Portada del calendari dels Mossos d’Esquadra 2015 // Imatge del Govern de Catalunya

Ahir divendres 26 de setembre a les sis de la tarda, va tenir lloc al Foment Mataroní la presentació del calendari solidari dels Mossos d’Esquadra del 2015, dedicat a les persones amb Alzheimer.

Acte de presentació del calendari a Mataró

Acte de presentació del calendari a Mataró // Imatge del Govern de Catalunya

El calendari està format per catorze fotografies, incloent portada i el mes de gener de 2016, realitzades a llocs emblemàtics i comissaries policials de Catalunya. A les imatges apareixen agents de diferents unitats de seguretat ciutadana de les nou regions policials, juntament amb persones amb Alzheimer.

A l’acte de presentació van assistir-hi la regidora delegada de via pública i obres, serveis i manteniment, Núria Calpe; la regidora de Benestar Social, Família, Salut i Consum, Olga Ortiz; la presidenta de l’Associació de Familiars Malalts d’Alzheimer del Maresme, Mª Àngels Fradera; la presidenta de la Federació d’Alzheimer de Catalunya, Immaculada Fernández; el Degà del Col·legi de Dissenyadors Gràfics de Catalunya, Jesús del Ollo; el cap de la Unitat Regional de Proximitat i Atenció al Ciutadà, sotsinspector Jordi Santacatalina; la Sergent Montse Ventura; i el cap de Policia Comunitària de l’ABP de Premià, Sergent Joan Verdaguer.

Els comentaris s'han tancat

Switch to mobile version