Autor Societat
27 Octubre 2014 a 13:00

Comencen les obres a l’aparcament de Ramon Llull

L’objectiu és millorar-ne les condicions

Projecte de remodelació de l'aparcament del carrer Ramon Llull // Imatge del web de l'Ajuntament de Granollers

Projecte de remodelació de l’aparcament del carrer de Ramon Llull // Imatge del web de l’Ajuntament de Granollers

Avui s’inicien les obres per millorar les condicions de l’aparcament gratuït de Ramon Llull. L’aparcament municipal, situat a prop del centre de Granollers i a tocar de Canovelles, és utilitzat per un gran nombre d’usuaris.

L’espai de 10.139,51 m2 patirà diverses millores, entre les quals es troben la pavimentació de l’aparcament,  la incorporació de 36 arbres que es regaran pel sistema gota a gota, la recollida d’aigües pluvials, la definició dels recorreguts per a vianants i la millora de la connexió del passeig proper al riu Congost amb el carrer Ramon Llull. Es mantindrà l’accés rodat tant d’entrada com de sortida pel carrer Ramon Llull. Aquests canvis suposaran un augment dels aparcaments que podran acollir fins a un total de 310 vehicles.

Actualment, l’aparcament incorpora tres passos per a vianants; dos de longitudinals i un de transversal, respectant el passeig existent pel costat del riu Congost. Es preveu que les obres, que tenen un pressupost de 177.870,00 euros, tinguin una durada de dos mesos.

Switch to mobile version