Autor Opinió
31 Octubre 2014 a 13:00

Comunicat de CiU Granollers respecte les darreres informacions del 9-N a Granollers

Imatge del web de l'Àlex Sastre

Imatge del web de l’Àlex Sastre

En els darrers dies s’han fet avenços respecte la organització del procés participatiu del 9 de Novembre a Granollers. CiU Granollers vol expressar que:

– És evident que ens hagués agradat tenir més punts on exercir el vot a la ciutat de Granollers, però la política organitzativa d’aquell dia (locals de la Generalitat per evitar responsabilitats d’altres administracions i funcionament basat en voluntaris) fa difícil aquest fet. També cal recordar que el culpable que no s’hagi pogut realitzar el 9N tal com estava inicialment previst és única i exclusivament l’Estat Espanyol amb la seva negativa i els seus continuats intents de no permetre realitzar amb normalitat la consulta.

– La carta de Josep Mayoral a Joana Ortega oferint més col·legis electorals pel 9 de Novembre és un gest simbòlic, però fora de termini i per tant de cara a la galeria. Fa dues setmanes que es coneix el format del 9 de novembre, i una carta a menys de 2 dies abans d’anunciar els punts de votació no té cap efecte a nivell organitzatiu.

– Tot i això, celebrem, encara que sigui a darrera hora, la intenció del PSC (en aquest cas de Granollers) de sumar-se a col·laborar en el procés del 9N, malgrat les crítiques expressades cap al mateix per alguns dels seus membres. En aquest sentit, encoratgem a l’alcalde i l’equip de govern a anunciar la seva participació el dia 9 i a fomentar aquesta participació amb una carta als ciutadans de Granollers animant-los a votar el 9N.

– La veritable potència del 9N li dóna la participació de la gent. Només un èxit de participació farà que puguem enviar un missatge clar al món sobre la voluntat del poble de Catalunya. És per això que animem a tots els granollerins i granollerines a participar el proper dia 9, i facilitarem aquest fet sumant-nos a la campanya informativa iniciada a nivell nacional durant els propers dies fins el 9 de novembre.

CiU Granollers, 30 d’octubre de 2014.

Switch to mobile version