Autor Entitats
6 Octubre 2014 a 09:00

Conveni entre FGC i la Fundació Viver de Bell-lloc

Plegats potenciaran els productes ecològics entre els usuaris de FGC

Acord del conveni entre el president d’FGC, Enric Ticó, i el gerent de l’empresa Fundació Viver de Bell-lloc, Carlos Sopeña

Acord del conveni entre el president d’FGC, Enric Ticó, i el gerent de l’empresa Fundació Viver de Bell-lloc, Carlos Sopeña // Imatge cedida per FGC

Divendres passat el president d’FGC, Enric Ticó, i el gerent de l’empresa Fundació Viver de Bell-lloc, Carlos Sopeña, van signar un conveni de col·laboració amb l’objectiu de treballar de forma conjunta en la promoció d’aliments ecològics de proximitat, produïts i distribuïts per la Fundació Viver de Bell-lloc sota la marca comercial La Tavella (www.latavella.cat).

Serà a partir de demà que els usuaris d’FGC podran comprar fruita, verdura, ous i altres aliments ecològics a les estacions de Gràcia i Sarrià cada setmana. Concretament, les parades estaran ubicades cada dimarts entre les 12.00h i les 19.30h a Gràcia i cada dijous en el mateix horari a Sarrià. A més, el conveni no descarta l’obertura de noves parades en altres estacions de la xarxa d’FGC en un futur.

Parada de la Fundació Viver de Bell-lloc a una estació de FGC

Parada de la Fundació Viver de Bell-lloc a una estació de FGC // Imatge cedida per FGC

La Fundació Viver de Bell-lloc

La Fundació Viver de Bell-lloc (www.vivelloc.cat) és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Cardedeu. El seu objectiu és la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever. Tots els seus aliments procedeixen de l’agricultura ecològica i es comercialitzaran envasats per a consum individual sota la marca de La Tavella.

Amb aquesta iniciativa, FGC vol incentivar els hàbits alimentaris saludables entre els usuaris del transport públic.

Switch to mobile version