Autor Hockey patins
1 Octubre 2014 a 17:00

Derrota del Palau de Plegamans davant el CP Voltregà a la Copa EsportsPenedès d’OK femenina

Les palauenques van descansar la primera jornada

HCPalauPlegamans

HC Palau de Plegamans 1 – 4 CP Voltregà

HC Palau de Plegamans: Maria Caparrós, Carolina Herrera (1), Daniela Membreño, Carla Masclans, Paula Ferron, Elisabet Gurri, Laura Vicente.

CP Voltregà: Aina Lafon, Cristina Barceló (1), Ariadna Campistol, Anna Romero, Sílvia Jurado (1), Aina Arxé (2), Ester Nadal, Laia Vives.

El HC Palau de Plegamans va caure, aquest dissabte, a casa, contra el CP Voltregà. Mala estrena, així, per a les palauenques, que només van poder marcar un gol, obra de Carloina Herrera, davant un Voltregà que va marcar-ne, per contra, 4; obra d’Aina Arxé (2), Sílvia JuadoCristina Barceló.

Aquest és el primer partit per al Palau de Plegamans, que va descansar en la primera jornada; i no per al Voltregà, que ja ha disputat dos partits i se situa líder provisional de la classificació del grup A. A les palauenques els queden encara tres partits, davant el PHC Sant Cugat, el Girona HC i el CH Mataró.

Switch to mobile version