Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Octubre 2014 a 08:00

El Llac de Ponent

El Llac de Ponent

El Llac de Ponent // Foto: Antonio Viscarri

El barri de Ponent és un dels districtes que comprèn la ciutat més poblada del Vallès Oriental. En aquesta foto podem veure el llac de Ponent de nit. Podem apreciar també la vegetació de l’espai, i al darrere un dels laterals del camp de futbol de Ponent, fet de gespa artificial des de finals del 2009.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version