Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
26 Octubre 2014 a 08:00

El Parc Firal de Nit

El Parc Firal de Nit

El Parc Firal de Nit // Foto: Antonio Viscarri

Situat a escassa distància del nucli urbà, i connectat amb els voltants mitjançant una eficient xarxa de transports i vies de comunicació, el Parc Firal de Granollers és un magnífic espai obert a l’exterior. Construït l’any 2000 i amb un teixit industrial i comercial de primera magnitud, el Parc acull esdeveniments emblemàtics de la ciutat com per exemple la Fira de l’Ascensió.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com..

Switch to mobile version