Autor Entitats
6 Octubre 2014 a 12:00

La comarca commemora el Dia Mundial de la Salut Mental

Les activitats s’allargaran durant tot el mes d’octubre

Imatge del tríptic del Dia Mundial de la Salut Mental // Tríptic cedit per l'Ajuntament de Granollers

Imatge del tríptic del Dia Mundial de la Salut Mental // Tríptic cedit per l’Ajuntament de Granollers

El Vallès Oriental prepara diversos actes que tindran lloc a tota la comarca durant el mes d’octubre per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental -10 d’octubre. Sota el lema “Construïm una nova salut mental, ara sí”, la programació integrarà actes culturals, lúdics, esportius i divulgatius amb l’objectiu d’apropar la Taula de Salut Mental del Vallès Oriental a la comunitat.

La Taula de Salut Mental del Vallès Oriental busca millorar tots els aspectes relacionats amb l’atenció dels problemes de salut mental de la ciutat, i aposta per una atenció integral en aquest camp per tal d‘assolir l’autonomia i el desenvolupament dels projectes vitals i una millora clínica,  lluitar contra l’estigma augmentar la prevenció de determinades patologies, millorar les condicions socials i l’atenció a les famílies.

Les activitats van començar dissabte passat amb la V Jornada Fes Salut per la Salut Mental,  Aquest divendres, la Sala Tarafa de Granollers acull l’obra de teatre “El gallo dormilón”, a càrrec  del grup Imagina, format per gent del Servei de Rehabilitació Comunitària de Santa Eulàlia Benito Menni CASM. Durant el mateix dia, també es lliuraran els premis del concurs de cartells del Dia Mundial de la Salut 2014. El dimecres dia 15 s’inaugurarà l’exposició de les obres del projecte Parelles Artístiques, que es podrà visitar fins a finals de mes a la Biblioteca Municipal de Llinars del Vallès. Per últim, el divendres 24 començarà a les vuit del vespre la conferència “Cap a la millora en els trastorns mentals”. L’acte, a càrrec del Dr. Panicali, psiquiatra del CSMA i de l’Hospital de Dia de Granollers Benito Menni CASM, tindrà lloc a Can Raspall, a la Garriga.

Algunes de les entitats que col·laboren en el conjunt de les activitats són l’Ajuntament de Granollers, la Fundació Lar,  el Viver de Bell·lloc, les Germanes Hospitalàries, Càritas, Intress i l’Hospital sant Joan de Déu.

Tríptic Dia Mundial de la Salut Mental

Switch to mobile version