Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
28 Octubre 2014 a 08:00

La Porxada de Granollers

La Porxada de Granollers

La Porxada // Foto: Joan Murcia

Bartomeu Brufalt, per encàrrec del consell de la vila, va construir entre els anys 1856 i 1857 la Porxada de Granollers, construïda per una plataforma de pedra, quinze columnes i una teulada àrab amb els careners esmaltats. Es troba situada al nucli històric de la ciutat, just davant l’ajuntament.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version