Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
24 Octubre 2014 a 08:00

La Porxada

La Porxada

La Porxada // Foto: Cristina Gutierrez

Si hi ha un element de Granollers que sigui realment conegut aquest és La Porxada, construida entre 1856 i 1857 per Bartomeu Brufalt per encàrrec del consell de la vila. Antigament laa plaça on es troba situada La Porxada s’anomenva la Plaça del Blat, ja que aquí es comerciava amb aquest cereal, però avui en dia s’anomena la Plaça de La Porxada.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version