Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
27 Octubre 2014 a 08:00

L’Església de Sant Esteve

Esglèsia de Sant Esteve

Església de Sant Esteve // Cristina Gutiérrez

Es creu que el temple gòtic es va construir entre 1480 i el segle XVI. Al segle XVII es van ampliar les capelles del Roser i de la Sang, construïdes al costat i darrera el campanar. Amb l’ampliació de la vila, darrera la capella del Roser es va construir la capella del Santíssim i dues sagristies.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version