Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
31 Octubre 2014 a 08:00

Mercat Vell de Mollet

Mercat Vell de Mollet

Mercat Vell de Mollet // Foto: Jaime Blanco

El Mercat Vell es va inaugurar al 1949. Es tracta d’un edifici amb decoracions de maçoneria i esgrafiats al·legòrics al seu ús. És una obra de l’arquitecte Cases. El 27 de gener de 1996 va tancar com a mercat i des del 2005 i fins avui s’utilitza com un espai de lleure on s’hi celebren festes, concerts, trobades, etc…

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version