Autor Entitats
27 Octubre 2014 a 14:00

Neix el Club Informa

Ja us podeu afegir al seu grup de Facebook

Club

A partir del proper dia 1 de desembre entrarà en funcionament el Club Informa, una plataforma on els socis subscriptors podran gaudir dels descomptes, promocions i ofertes que els establiments i empreses associades al club oferiran  especialment per a ells.

Els establiments adherits al club s’aniran incorporant a l’apartat comerç local i als plànols del comerç de les diferents ciutats que cobreixen els diaris i tots els lectors podran saber en qualsevol moment quins són aquests comerços, tenir a mà informació sobre ells o consultar la/les ofertes per als socis.

Per tal que els lectors dels nostres diaris digitals entrin a formar part d’aquest club i d’aquesta manera poder beneficiar-se de tots els seus avantatges s’haurà de realitzar una aportació, com a quota de soci, de 3 euros mensuals o 30 euros anuals. Aquesta quota simplement és per ser soci del Club Informa, en cap cas s’haurà de pagar per poder seguir llegint els diaris del Grup, que seguiran sent gratuïts com fins ara.

En aquest moments ja està en funcionament el grup de facebook del Club Informa, naturalment un grup gratuït en el que s’hi pot apuntar tothom qui vulgui i on també s’aniran publicant aquelles empreses que s’hi vagin adherint. Tots aquells que es vagin afegint al grup podran gaudir de tres mesos gratuïts com a socis del Club.

La plataforma per apuntar-se com a soci estarà en funcionament en breu, fins aleshores us animem a apuntar-vos al grup de facebook.

Des de divendres al lateral dels diaris s’anuncia el Club Informa amb unes vinyetes d’Smeya des d’on podeu accedir al grup de facebook i començar ja a formar-hi part.

Us hi animeu?

Switch to mobile version