Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
29 Octubre 2014 a 08:00

Panoràmica de la Conca del Besòs

Panoràmica de la Conca del Besòs

Panoràmica de la Conca del Besòs // Foto: Antonio Viscarri

El Besòs és un riu de 17,7 km que neix a la comarca del Vallès Oriental i desemboca a Sant Adrià del Besòs. El cabal del Besòs és típic de la Mediterrània i molt irregular durant l’any. Tot i que mai ha estat navegable, ha representat una via de comunicació entre la costa catalana i l’interior.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version