Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
25 Octubre 2014 a 08:00

Posta de sol a Quatre Camins

Posta de sol a Quatre Camins

Posta de sol a Quatre Camins // Foto: Antonio Viscarri

Aquesta fotografia ens mostra el camí que hi ha tot just abans d’arribar al Centre Penitenciari de Quatre Camins. Una posta de sol que maquilla un lloc inhòspit, situat a la Roca del Vallès on hi trobem presos del mòdul 1, que agrupa als presos més conflictius.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version