Autor Handbol
11 Octubre 2014 a 14:30

Tercera victòria consecutiva del BM Granollers

15-23 contra el BM Aragón

Mamadou Gassama

El jove Gassama va anotar l’històric gol 19.000 del BM Granollers a ASOBAL // Foto: BM Granollers

BM Aragón 15-23 BM Granollers

BM Aragón (7+8): Olano (Álvaro Fernández, ps); Sorli (-), Asier Antonio (1), Val (5), Del Valle (6, 2p), Millán (-), Ariño (1) -set inicial- Sergio Martínez (-), Camas (-), Clavería (-), Castro (-), Sergio García (1), Ionut (1) i Tuquet (-)

BM Granollers (13+10): Pejanovic (Sastre, ps); Blanxart (1), Adriá Pérez (3), Solé (2), Alvaro Ruiz (7, 2p), Valadao (1), Grundsten (3) -set inicial- Capdevila (1), Marc García (-), Arnau García (-), Figueras (-),  Resina (3), Gassama (1) i Del Arco (1).

Marcador cada cinc minuts: 1-3, 2-5, 3-9, 4-10, 6–12, 7-13 (descans), 7-14, 9-16, 10-17, 12-17, 13-19, 15-23

El BM Granollers continua enratxat i aferrat al coliderat de la Lliga ASOBAL. Ahir, victòria clara contra l’actual cuer del campionat, un BM Aragón que va posar cor sobre la pista però no va ser suficient per doblegar el fortíssim equip vallesà. Els de Carlos Viver continuen invictes i només han cedit un punt en aquestes primeres sis jornades de lliga.

Tal com va passar la setmana passada contra l’Ademar León, la fortalesa defensiva i un gran Álvaro Ruiz (set gols) va construïr la victòria granollerina a la capital aragonesa. Des d’un primer moment els blancs van dominar el matx i no van concedir opcions al BM Aragón. Al minut 15 els de Viver ja guanyaven de sis gols (3-9) als de Demetrio Lozano i la renda es va mantenir al llarg del partit. Després del 7-13 de la mitja part els local van tenir una tímida reacció, però va ser efervescent i un bon final de partit, amb parcial de 0-4 inclòs, va acabar de decantar la victòria cap al Granollers. Destacar que el conjunt català va assolir una fita històrica al arribar al gol 19.000 en Lliga ASOBAL. El gol, a més, el va anotar Mamadou Gassama, un jove jugador del segon equip que tot just ahir debutava amb els grans.

La propera setmana el BM Granollers s’enfrontarà a l’Helvetia Anaitasuna, equip de la part mitjana-baixa de la classificació. Serà divendres a les 20.30 h al Palau d’Esports de la capital vallesana. Cal afegir que també torna a escena la lliga de Divisió d’Honor femenina després d’una setmana d’aturada. Així doncs, dissabte vinent (17 h) el Granollers femení jugarà un derbi català contra l’Esportiu Castelldefelds.

Switch to mobile version