Autor Bàsquet
6 Octubre 2014 a 09:15

Victòria amb autoritat del Recanvis Gaudí Mollet

94-81 davant el Club Natació Sabadell

 

horaris dels partits cap de setmana basquet

Foto: Sergi Colomer

Recanvis Gaudí Mollet 94-81 Club Natació Sabadell

Recanvis Gaudí Mollet (34+17+22+21): Ferrer (14), Huerta (7), Cots (-), Reina (16), Cuesta (17) -cinc inicial- Ortega (-), Colomé (-), Bas (10), Griso (6), Tejada (3), Piñero (8) i Naharro (13)

Club Natació Sabadell (24+21+19+17): Ramírez (24), Andrés (19), Bros (5), Bernadi (9), Lahmame (1) -cinc inicial- Planas (13), Hernández (-), Vintro (10), Altimira (-), Viladomat (-) i Ollé (-)

Marcadors per quart: 34-24, 51-45 -descans-, 73-64 i 94-81

 Àrbitres: Bersaluce i Cervelló

Festival d’anotació al Plana Lledó en el derbi vallesà de Copa Catalunya. Un derbi que va endur-se amb claredat el Recanvis Gaudí Mollet per 13 punts de diferència gràcies al bon paper dels seus homes exteriors, com per exemple Alberto Ferrer (14 punts) o Pau Reina (16). Els d’Àlex Coma va ser superiors en gairebé totes les fases del partit a un Sabadell que, tot i tenir en Jonathan Ramírez (24 punts) el màxim anotador del partit, es va quedar curt davant l’empenta molletana.

Mirant l’inici de partit res podia assegurar que el marcador fos tan ampli al final. Al minut cinc el resultat era d’empat a 15, però una gran ratxa anotadora dels locals van posar l’equip 10 punts amunt (34-24) al final del primer període. Als segons 10 minuts el Sabadell va reduïr distàncies i va aconseguir arribar al descans només sis punts per sota (51-45). La segona meitat va ser un estira i arronsa per part dels dos equips en la que finalment va pesar més la punteria més afinada del Recanvis. El 73-64 al final del tercer quart favorable als de Coma va ser cabdal per afrontar més relaxadament un últim quart en que van ser clars dominadors. Al final, victòria per 94-81, una victòria que es va quedar al Vallès Oriental.

El Recanvis Gaudí Mollet colidera la classificació de Copa Catalunya juntament amb el Masnou, Ambdós equips empaten a tres victòries, però la major diferència de punts dels maresmencs fa que siguin líders. En canvi, el CN Sabadell es troba enfonsat en l’avantpenúltim lloc i sense haver guanyat encara cap partit. Els propers compromisos de Mollet i Sabadell seran contra Masnou i Barberà respectivament.

Switch to mobile version