Autor Handbol
6 Octubre 2014 a 08:30

Victòria solvent del BM Granollers davant l’Ademar León

Els vallesans, segons en solitari

BM Granollers

Álvaro Ruiz va convertir set gols // Foto: Xavier Solanas

Fraikin BM Granollers 24-17 ABANCA Ademar León

Fraikin BM. Granollers (11+13): Pejanovic (Sastre, ps); Blanxart (2), Cañellas (-), Capdevila (-), M. García (-), A. García (-), Pérez (2), Figueras (-), Solé (5, 4p), J. Puig (1), Resina (1), Ruiz (7), Valadao (5), Grundsten (-), del Arco (1).

ABANCA Ademar León (9+8): Biosca (Llamazares, ps); Kristensen (-), López (-), Mellado (-), Vejin (-), Pérez (-), Molina (1), Piñeiro (1), García (2), Da Silva (5), Carrillo (4, 1p), Diez (-), Aguirrezabalaga (-), De Almeida (1), Dimitrievski (3).

Marcador cada cinc minuts: 2-2, 4-4, 6-4, 8-6, 10-7, 11-9 (descans), 13-10, 16-10, 19-12, 21-13, 23-15, 24-17 (final).

Àrbitres: Alberto Hermoso del Amo y David Monjo Ortega. Van excloure dos minuts a Solé (Granollers) i a De Almeida (2), Vejin (3 -expulsat-) y Piñeiro, del León.

El Fraikin BM Granollers es referma en la segona posició de la Lliga ASOBAL d’handbol en aquest inici de lliga. Els homes de Carlos Viver van derrotar l’Ademar León, un rival directe pel subcampionat, per set gols de diferència en un partit en que va ser clau la bona tasca defensiva granollerina. Aquests dos punts serveixen per posar terra pel mig contra els possibles competidors per la segona plaça que els vallesans tindran al llarg de la temporada.

La primera part va ser molt igualada. Tot i el domini inicial els locals no aconseguien obrir distàncies i els lleonesos van aguantar el pols molt bé mentre van tenir físic. Aquesta igualtat es podia veure reflectida en l’11-9 que mostrava el marcador a la mitja part. A la represa, poc a poc el Granollers es va trobar més cómode i superior sobre la pista i el León va venir-se avall. Al minut 40 el resultat ja era de 16-10 favorable als de Viver, fet que va fer que els castellans anéssin a remolc fins al final del partit.

Ara els granollerins son segons a un punt del FC Barcelona. Aquesta setmana l’equip es desplaçarà fins a Saragossa per enfrontar-se al BM Aragón. El partit es disputarà divendres a les 20.30 h.

Switch to mobile version