Autor Futbol
27 Octubre 2014 a 16:00

Vila dóna el derbi i el liderat al Granollers

Un gol a l’últim minut decanta el matx pels de la capital

Futbol

Futbol // Foto: Sergi Colomer

EC Granollers 2-1 CF Mollet UE

EC Granollers: Cañadas, Cosme, Duran, Martín, Béjar, Vila, David Fernández (Gil, 47′), Héctor Miguel, Novo (Pinadella, 62′), Babi (Valls, 72′) i Almendros (Fajardo, 82′)

CF Mollet UE: Flores, Mur, Álex Ruiz, Parra, Reyes, Hassen (Serra, 72′), Padilla (Younoussa, 19′), Quijada, Arroyo (Vidal, 46′), Cristian (Tejero, 82′) i Valero (Bangoura, 55′)

Gols: 1-0: Novo (43′); 1-1: Quijada (57′); 2-1: Vila (89′)

Àrbitre: David Rovira Campà. Grogues per Martín i Héctor Miguel (Granollers) i Hassen, Padilla i Cristian (Mollet). Expulsat per doble groga Martín (Granollers).

Tal i com va passar al derbi de la temporada 2012/2013 Oriol Vila va signar un gol decisiu per donar al Granollers la victòria enfront el Mollet. Llavors els de la capital del Vallès Oriental es jugaven la permanència. Ahir, el veterà jugador donava el liderat provisional del grup 1 de Primera Catalana. Provisional perquè el Júpiter, segon, encara té un partit pendent de disputar.

Va ser un derbi dels de tota la vida, amb tensió sobre la gespa i emoció fins al final. El Mollet d’Albert Camara va ser millor a la primera part, però una acció molt ràpida de Diego Novo avançava als de Raul Matito a dos minuts de la mitja part. L’ex davanter del Mollet va aprofitar una badada defensiva per fer l’1-0. A la represa el Mollet va anar per feina i Brian Quijada, amb un espectacular gol de falta directa, retornava la igualada al marcador. El que va venir després va ser d’infart.

El matx estava trencat i el Granollers es quedava amb un home menys per l’expulsió de Mario Martín (un altre ex Mollet) per doble groga. La superioritat la van aprofitar els molletans per seguir dominant i acostant-se a la porteria de Cañadas, però el destí va ser tan capritxós que va voler que el gol de la victòria fos local. Entre Oriol Vila (a qui l’àrbitre va donar el gol finalment) i Marc Reyes van fer el 2-1 definitiu que desfermava l’eufòria de Raul Matito i enfonsava Albert Camara.

El Granollers torna a endur-se un derbi que no perd des del 4 de maig del 2013. El Mollet, en canvi, suma la tercera derrota seguida i comença a mirar cap a la zona de perill. El propers compromisos d’ambdós equips seran al camp del Júpiter i contra el Girona B a casa respectivament.

Switch to mobile version