Autor Atletisme
19 Novembre 2014 a 14:00

140 premis al 13è Cros de Canovelles

Els premis van repartir-se en 19 curses

Cros Canovelles

Participants del 13è Cros de Canovelles // Imatge cedida per l’Ajuntament de Canovelles

El 13è Cros de Canovelles, organitzat pel Club Atletisme Canovelles amb el suport de l’Ajuntament de Canovelles i el Consell Esportiu del Vallès Oriental, ha comptat aquest any amb un total de 19 curses diferents que conformaven el programa. A més, aquest ha sigut el primer cop en que s’ha premiat als 6 primers de cadascuna de les curses.

Cros Canovelles

Alguns dels premiats al 13è Cros de Canovelles // Imatge cedida per l’Ajuntament de Canovelles

La matinal atlètica va iniciar-se amb el Cros popular a dos quarts de deu del matí i Carlos Díaz (CA Canovelles) i Chaimaa Zouhri (CA Mollet) van convertir-se en els primers premiats de la jornada. Les altres curses, des dels més menuts fins els cadets, van comptar amb la novetat que hi havia una cursa per a cada any de naixement i sexe.

Problemes amb el circuit

Tot i que el circuit va agradar força als participants, va haver de canviar-se per causes alienes a l’organització, passant per la zona de Can Duran i Can Colomer.

D’altra banda, cal destacar que aquest Cros està inclòs dins la lliga de cros del Vallès Oriental i va tornar a comptar amb el suport de molts col·laboradors del programa “Joves i Esport” del SAE, els quals van donar un cop de mà als organitzadors durant tota la jornada.

Switch to mobile version