Autor Entitats
1 Novembre 2014 a 13:00

15.500 passatgers de creuers a l’Aeroport de Barcelona-el Prat

L’operativa especial de facturació de l’aeroport registra bons números

Aeroport de Barcelona-el Prat

Aeroport de Barcelona-el Prat // Imatge del web www.directe.cat

L’Aeroport de Barcelona-el Prat ha finalitzat aquest dilluns la seva operativa especial de facturació de passatgers de creuers, realitzada entre els mesos de maig i octubre i registrant un total de 15.491 usuaris. Destaquen el mesos de juny i agost con els de major activitat, amb 3.364 i 3.813 usuaris, respectivament. En aquest període s’han processat un total de 13.775 maletes, essent de nou els mesos de juny i agost el que van registrar millors xifres.

L’aeroport realitza aquesta operativa des del 2010, intentant facilitar així el trànsit de tots aquells passatgers que arriben en vaixell i viatgen després en avio, i al revés. En el primer cas, els usuaris que arriben del port són atesos per les companyies Air France, British Airways, KLM i Iberia al Vestíbul Intermodal, de forma que puguin facturar les maletes i recollir la targeta d’embarcament si fos necessari. D’altra banda, els passatgers que arriben a Barcelona en avió i després han d’agafar un vaixell, són atesos directament pels consignataris de creuers de les companyies Royal Caribben, Celebrity Cruises i BC Tours (aquesta s’encarrega només dels passatgers de la companyia aèria Norwegian), que realitzen el servei d’embarcament i dirigeixen els usuaris a les dàrsenes d’autobusos de la T1, de d’on els traslladen al port.

Aquest any destaca la incorporació de Vueling a la iniciativa. Del maig al setembre ha realitzat la facturació dels passatgers especials de la companyia creuera Pullmantur, operativa que ha suposat el 54% de l’activitat total de passatgers de creuers. A més, com cada any, el Prat ha habilitat els filtres de seguretat de l’àrea de vols regionals – dic sud – i pont aeri – dic nord – per als passatgers que, després de facturar a la Intermodal, accedeixen a la zona d’embarcament.

Assistència a persones amb mobilitat reduïda

L’operativa inclou també l’assistència a persones amb mobilitat reduïda (PMR). A aquestes persones se les ha pogut atès al Vestíbul Intermodal, on hi ha un mostrador amb personal per atendre permanent les demandes d’aquests usuaris.

Aquest servei consisteix en l’acompanyament del passatger durant el procés de facturació i en els controls de seguretat, fins al seu seient d’avió. A la seva arribada a la destinació també se l’ajuda a desembarcar i recollir el seu equipatge fins al punt acordat.

Switch to mobile version