Autor Cultura
24 Novembre 2014 a 13:00

Gegants en diverses poblacions del Vallès Oriental

Diumenge 30

Activitat castellera pel diumenge 30 de novembre

Gegants Odó, Emma i Jofre de La Roca del Vallès: Foto Joan-Miquel Merino

A Aiguafreda, en el marc de la Festa Major d’Hivern, tindrà lloc la XXIV Trobada de Gegants i Capgrossos, al matí.

A Castellcir, i també per la Festa Major d’Hivern en la diada de Sant Andreu, hi haurà una ballada dels Gegants de la població a la plaça de l’Abat Escarré, cap a la una del migdia.

A La Roca del Vallès, per la Festa Major de Sant Sadurní, se celebrarà la V Història de Gegants, que començarà a les 11h., a la plaça de l’Ajuntament, amb la recepció dels gegants convidats. Tot seguit, a les 11:15, s’iniciarà el passacarrers de gegants, que desembocarà a la plaça de l’Església, on a les 12 s’efectuarà la recepció institucional a càrrec de les autoritats locals, amb parlaments i intercanvi de presents. La festa es clourà amb la Mostra de Balls de Gegants i la fotografia oficial a les escales de l’Església de Sant Sadurní.

Així mateix, a Montornès del Vallès, dins de les Festes de Tardor de Sant Sadurní, els gegants participaran en el seguici popular del matí.

Per altra banda, a Vallgorguina, a les 12 del migdia, els gegants Bernat i Elionor visitaran la Fira del Bosc i de la Terrassa, acompanyats de tot el seu seguici i dels capgrossos de l’Escola de Vallgorguina.

Switch to mobile version