Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Novembre 2014 a 08:00

Cap de setmana plujós

Cap de setmana plujós

Cap de setmana plujós

Aquest cap de setmana ha estat un no parar de pluja i mal temps a Catalunya. A Sant Feliu de Codines no ha estat una excepció. En aquesta foto podem veure com l’arc de Sant Martí surt a una ciutat de poc més de 6.000 habitants.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version