Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
27 Novembre 2014 a 08:00

Cels ennuvolats a final de setmana

Cels ennuvolats a final de setmana

Foto: Antonio Viscarri

Ens espera un final de setmana plujós. Tant ahir dimecres, com avui i fins diumenge els cels estaran ennuvolats i s’apreciaran núvols tant al matí com a la tarda, les temperatures però no canviaran. En aquesta foto podem veure el poble de Les Franqueses en un moment de pluja de dimecres.

Des del Granollers Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Granollers o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@granollersinforma.com.

Switch to mobile version